Gelaatsverjonging en huidverbetering

balk_huidverbetering

Indicaties

Huid-vernieuwing/ -verbetering, Handen, Hals, Decolleté etc.

Littekens (Acne, Operaties, etc.)

Lichtbeschadigde huid

Poriën reductie

Pigmentveranderingen

Voor een natuurlijke mooie huid.

Behandeling

Deze uiterst effectieve laserbehandeling voor huidvernieuwing is heel bijzonder bij dit systeem. Duizenden dunne laserstralen penetreren 1.5 mm diep in de lederhuid. Er ontstaan zogenoemde Mikro-Nekrose-Cylinder vormige gaatjes onder de epidermis (opperhuid). Het behandelde gebied heeft door middel van de laser 10 tot 20 % maximaal minuscule gaatjes gecreëerd om het zo gecontroleerd te veranderen. ( Fractioneele Technologie). De huid om deze minuscule gaatjes blijft intact en zorgt voor een snelle regeneratie van de huid. Het bindweefsel reageert door extra collageen aan te maken in de lederhuid om de gaatjes te dichten, het wil als het ware de chaos opruimen.

De huid wordt soepeler en strakker, de rimpels minder diep door deze natuurlijke opvulling.

Resultaat

Behandelingen zoals Skin Rejuvenation, Anti-Photo-Aging, littekentherapie of Poriënvermindering zorgen in de komende maanden tevens voor een betere huidstructuur.

Er zijn nauwelijks bijwerkingen, de eerste dag heeft men door de warmte in de huid het gevoel dat men te lang in de zon gelegen heeft. De huid is rood en licht opgezwollen, afhankelijk van het huidtype duurt het een 4 tot 24 uur tot dat de roodheid en het oedeem heeft afgenomen. Door deze geringe bijwerkingen kunnen de cliënten gerust hun dagelijkse werkzaamheden doorvoeren, na 1 dag kunt u zelfs weer make-up toepassen, indien gewenst.

Het belangrijkste waar u op moet letten is het zonlicht, en het behandelde gebied met een goede vochthoudende créme behandelen. Wij raden u aan om na de behandeling een zonnefactor van minstens 30 tot 50 te gebruiken. Gebruik ook een goede vochthoudende créme, Wij adviseren een goede vochthoudende creme te gebruiken (die aangepast wordt aan uw huidtype). Vergeet niet, dat de nabehandeling net zo belangrijk is als de laserbehandeling zelf.

Het resultaat hangt zeer van de individuele wensen van de patiënt af. Bij de meeste patiënten kun je uitgaan van 3 tot 5 behandelingen. Meer informatie hierover en over de esthetische lasertherapie krijgt u van de behandelende therapeute.

Voor een overzicht van alle mogelijkheden en prijzen klikt u hier.

 Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.