Achromin

Achromin® is een award-winnende huidverzorging, speciaal ontworpen voor hyperpigmentatie van de huid, acne, roodheid en droogheid.
Onze producten worden ontworpen, gemaakt en geproduceerd door apothekers en R & D-experts en bieden professionele ondersteuning voor thuisgebruik.

Achromin crème voldoet volledig aan alle Europese normen en eisen. De unieke combinatie van whitening actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong zorgen voor de buitengewone effectieve werking van de producten uit het assortiment – voorzichtig maar zichtbaar, herstelt het zelfs de huidskleur.

Wij zijn gewetensvol met het aanbieden van hoge kwaliteit huidverzorging producten met de beste basis van natuurlijke ingrediënten met bewezen resultaten. Ons merk werd opgericht in 1965 als een huidverzorgingslijn, afgestemd op specifieke huid oplossingen.

Klinisch bewezen is dit een snelwerkende behandeling, die ervoor zorgt dat de donkere vlekken, ouderdomsvlekken en sproeten vervagen. Achromin egaliseert de huidskleur om een duidelijker, helderder teint te onthullen tijdens het gebruik. De crème remt tevens de vorming van toekomstige pigment.

Waarom Achromin®?:
Sinds haar oprichting in 1965 is Achromin® een populair huidverzorgingsmerk, speciaal ontworpen om pigmentatie problemen te voorkomen . Het voldoet volledig aan alle Europese normen en eisen. De producten uit het assortiment beschikken over een unieke en effectieve formule voor de huid met een whitening effect, waardoor de intensiteit van de donkere/bruine vlekken op de huid verminderen.  Tevens beschermt de crème tegen UV-straling. Alle producten zijn deskundig  ontwikkeld door professionele specialisten en zijn de richtlijnen bij de CPNP gedeponeerd.

Geproduceerd in overeenstemming met EU-regelgeving onder ISO en GMP kwaliteitsnormen.
Bevat geavanceerd getest whitening en hydraterende ingrediënten in bewezen concentraties voor cellulaire hydratatie en om bescherming te bieden, waardoor de intensiteit van de donkere vlekken en hyperpigmentatie vervaagd. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid.
Biedt vitaliteit voor de doffe huid en verheldert de teint met een krachtige whitening en hydraterende werkstoffen. Deze one-in-all whitening cream remt de aanmaak van melanine., verbetert de veerkracht, en bevordert de flexibiliteit van de gestreste huid.

Vitamine B3 helpt tegen bacteriën en voorkomt ontstekingen en acne.
Details
Multi-functie systeem met huid oplichtende  kenmerken:
~ Whitening complex + Hydraterende therapie
~ Evident en langdurig resultaat
~ Vermindert de pigment intensiteit van de vlekken en voorkomt hun terugkeer
~ Testen op huidirritatie zijn voltooid en is veilig voor de gevoelige huid!
~ Onderhoudt de lichtere en gehydrateerde huid zonder plakkerigheid!
~ Verhoogt de elasticiteit met een duidelijke huidverbetering

Ingrediënten:
AQUA, minerale olie (Paraffinum Liquidum), glycerine, vaseline, cetylalcohol, Carbomer, triethanolamine, stearinezuur, stearylalcohol, salicylzuur, citroenzuur, kaliumsorbaat, titaniumdioxide (Cl 77891), vitamine B3 (niacinamide), TRITICUM Aestivum kiem olie, tocoferolacetaat (VIT E), PARFUM

Hoe te gebruiken:
Toepassen op de gereinigde huid met zachte massage bewegingen tweemaal daags – ’s ochtends en’ s avonds, vermijdt de gebieden van oogleden en lippen. Gebruik lichte, opwaartse bewegingen om de crème te absorberen voordat u andere zonnebrandmiddelen en/of make-up gebruikt.
Bij regelmatig gebruik is er een zichtbaar resultaat na 2-3 weken. De beste resultaten worden bekomen door het een maand lang twee maal daags en daarna 2 maanden eenmaal daags toe te passen. Na drie maanden het gebruik te handhaven door het 2-3 per week toe te passen heeft u het optimale effect.

Voorzorgsmaatregelen:
Het product heeft meestal een uitstekende huidtolerantie. Echter, voor het eerste gebruik raden wij u aan een gevoeligheidstest uit te voeren op je pols of achter het oor.  In het geval dat tijdens het gebruik irritatie of roodheid optreed, is het beter het gebruik van de crème te beëindigen voor 4-5 dagen. Na deze periode kunt u de crème één keer per dag aanbrengen, na een gevoeligheidstest uitgevoerd te hebben achter het oor.

Irritatie testen afgerond
Bijna elke huid kan gevoelig zijn in een bepaalde periode, belangrijk is in welke mate. In feite hebben mensen van pigment-vlekken, rosacea, acne of psoriasis meestal een toegenomen gevoeligheid van de huid, die gemakkelijk kan worden verergerd door een agressieve behandeling of door bepaalde irriterende cosmetische ingrediënten.

Uit ons laatste onderzoek blijkt dat irritaties ernstige en langdurige huidproblemen kunnen veroorzaken, zoals ontstekingen, of het beschadigen van de celstructuur. Op lange termijn kan schade aan de huid vroegtijdige veroudering veroorzaken.
Daarom is het onze uitdaging om effectieve Achromin® producten, geschikt voor de gevoelige huid aan te bieden.

Wij slagen hierin door:
~ Het vermijden van onnodige sterke basis ingrediënten;
~ Het niet gebruiken van agressieve schoonmaakmiddelen, zeep of schuurmiddelen;
~ Het selecteren van actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong, gebaseerd op de compatibiliteit van de huid;
~ GEEN PARABENEN formuleringen;
~ PH uitgebalanceerde producten om de balans van de huid te blijven handhaven;
~ Met behulp van breed scala aan anti-oxidanten tegen vrije radicalen.

Bestel in onze webshop Achromin®