Hair

balk_hair01

Tot in de puntjes verzorgd, dat is wat u mag verwachten als u de HIJ & ZIJ Kapsalon verlaat. Een professioneel team van kappers staat voor u klaar om aan uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om stylingadvies of uw vertrouwde kapsel, wij zoeken naar de beste creatie die bij u past. En dat is mogelijk in alle stijlen en alle kleuren, van modern tot klassiek.

Hijzijkapsalon-1

Wat u van ons kunt verwachten:

Wij zorgen voor een gemakkelijk zelf te onderhouden kapsel en geven advies over de juiste verzorgings- en stylingproducten, zodat uw haar ook na het wassen thuis snel en goed in model zit.

Wij zoeken bij het kleuren van het haar altijd naar de optimale balans tussen de tint van uw haar en uw gezicht. Want de juiste haarkleur versterkt het gezicht en benadrukt uw natuurlijke schoonheid.

 Hij_Zij_Details_02

Wij werken met haarproducten die bijdragen aan de kwaliteit van uw haar. Daarom hebben we gekozen voor Goldwell, aangezien zij een zeer uitgebreid assortiment hebben, waardoor er voor ieder haartype en iedere coupe een speciaal en afgestemd product is.

Ook als u een oplossing zoekt voor droog, pluizig, weerbarstig of verzwakt haar bent u bij Kapsalon HIJ & ZIJ aan het juiste adres.

bruidkapsel