Injectables

balk_injectables

Juvéderm® Ultra Filler

Juvéderm® ULTRA is een combinatie van water en een gel waarin hyaluronzuur is verwerkt. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt ervoor dat vocht in de huid wordt vastgehouden. Het hyaluronzuur in Juvéderm® is volkomen zuiver en geeft geen allergische reacties. Juvéderm® ULTRA is ideaal voor het corrigeren van rimpels en het accentueren van de lipcontour.

Consult

Tijdens het eerste consult komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke methode voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico’s en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult bekijkt de arts of u een geschikte kandidaat bent voor een behandeling met Juvéderm® ULTRA. Ook zal hij vragen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Hij kan dan aangeven of de ingreep aan die verwachtingen kan voldoen. En ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg en controles. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie en besproken prijs op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de arts als door u wordt ondertekend.

Behandeling

Bij inspuiting van de lippen met Juvéderm® wordt u eerst verdoofd. Op andere plekken is een verdoving meestal niet nodig.

Vervolgens wordt de vloeistof met een dunne naald in de huid geïnjecteerd. Juvéderm® ULTRA is zeer precies te doseren en na de behandeling, mits correct gebruikt, niet voelbaar.

Een behandeling met Juvéderm® duurt ongeveer vijftien minuten. Om zwelling tegen te gaan zal men het behandelde gebied koelen. Na de behandeling mag u meteen naar huis. Voor een optimale vulling moet de behandeling soms nog één of meerdere malen herhaald worden. Over het algemeen kan dit al na 2 weken. Na ongeveer twaalf maanden is het ingespoten hyaluronzuur opgenomen door het lichaam en het effect dus verdwenen.

Verdoving

Verdoving is (behalve bij inspuiting in de lippen) meestal niet nodig. Als u wilt kan uw huid door middel van een kleine injectie of een crème plaatselijk verdoofd worden.

Na de ingreep

Na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn maar dit trekt enkele uren na de behandeling weer weg. De meeste mensen zijn de volgende dag weer toonbaar. In een enkel geval ontstaat er een blauwe plek. Die kunt u gewoon camoufleren. Na een paar dagen is de blauwe plek weer verdwenen.

Behandeling uitsluitend op afspraak!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.