EM Sculpting

NIEUW BIJ HIJ & ZIJ: EM SCULPTING

 

Wat is EM Sculpting?
EM Sculpting is een niet chirurgische behandeling die niet alleen lichaamsvet reduceert maar het verstevigt ook de spieren. Het apparaat werkt op basis van elektromagnetische straling van een hoge frequentie en zorgt voor 20.000 sterke contracties in 30 minuten oftewel: vergelijkbaar met 20.000 sit-ups of squats!

 

 

Wat mag je verwachten?

De behandelde zone zoals bijvoorbeeld de buikzone krijgt met een gigantische work-out in 30 minuten die nauwelijks te bevatten is. Je hoeft niets te doen, je enkel te ontspannen en het is niet pijnlijk! Het leidt ertoe dat vetcellen afbreken en spiermassa wordt gekweekt. Direct na een behandeling merk je al dat ‘er iets is gebeurt’. Op basis van je persoonlijke lichaamsbouw en situatie, kunnen wij na een intake op basis van onze ervaringen inschatten wanneer een duidelijk meetbaar resultaat zichtbaar is.

Over het algemeen kunnen we stellen op basis van onze eigen ervaringen en diverse klinische studies dat men gemiddeld 6 behandelingen een duidelijk verschil ziet in een zone. Twee klinische studies hebben uitgewezen dat bij test personen het vetcellen gehalte in een zone afnam met 19% en de spiermassa toenam met 16%. Het is en blijft natuurlijk altijd maatwerk maar dat vertellen wij je ook tijdens de intake.

 

Wat kost het?

Een EM sculpting behandeling van 30 minuten voor een lichaamszone bij Hij & Zij kost 69,95. Aangeraden wordt om arrangement bij ons af te nemen van minimaal 6 tot 10 behandelingen (gespreide betaling is mogelijk) en dat maakt de kosten per behandeling gunstiger. Heeft een set van behandelingen eenmaal het gewenste resultaat bewerkstelligt, wil je het natuurlijk bijhouden en dan ben je met bijvoorbeeld 10 behandelingen (kosten 599,-) beter uit.