Cryo 2.0

Je balanceert op het BMI randje en lang niet alles zit meer even lekker zoals het zat. Je hebt jezelf voorgenomen: ‘Tot hier en niet verder!’ Maar wat je ook doet: bepaalde plekken van je lichaam zijn bevatten hardnekkig vetweefsel dat van geen wijken weet. Herken je jezelf hierin? Wij hebben de oplossing: Cryo 2.0, de eerste in de Euregio!

Wat is het verschil tussen Cryo 2.0 en de traditionele Cryolipolyse?
Cryo 2.0 werkt met ‘koppen’ die op verschillende lichaamszones kunnen worden gepositioneerd zoals de buik, dijbenen, armen, flanken en kin. De koppen verwarmen je vetcellen gedurende 3 minuten op +40 graden en gaan daarna een uur naar de temperatuur van -9 graden. Ter vergelijking: de traditionele cryolipolyse gaat tot maximaal -4 graden. Cryo 2.0 zorgt ervoor dat de vetcellen nog eenvoudiger, sneller en effectiever kunnen worden aangepakt.

Wat gebeurt er met de vetcellen?
Vetweefsel bestaat uit verschillende lagen en dat verschilt natuurlijk van persoon tot persoon. Vetcellen die bevroren zijn, worden daarna op een natuurlijke wijze afgevoerd uit het lichaam en komen niet meer terug. Het betreft maatwerk pur sang en samen kijken wij naar een programma op maat met het beste resultaat.

Komt iedereen in aanmerking voor Cryo 2.0?
Nee. Bij ons vind je geen Amerikaans getinte ‘Ken & Barbie advertenties’ en ‘to good to be true stories’ maar pure Hollandse nuchterheid. Over het algemeen behandelen wij personen die esthetisch bezien ‘alles op orde hebben’ maar net dat ene storende vetrolletje willen verwijderen én personen met een te behandelen overgewicht. Personen met en meer dan een gemiddeld overgewicht zijn van harte welkom maar worden eerst doorverwezen naar een diëtiste. Daarna kan er een nieuwe intake plaatsvinden.

Is het pijnlijk?
De zone van je lichaam die behandeld wordt, wordt vacuüm gezogen. Dat betekent dat je spieren een behoorlijke ‘workout’ krijgen en dat verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen heb je in de dagen na de behandeling last van spierpijn: ´Er is immers behoorlijk wat gebeurt in je lichaam dat direct na de behandeling start met het natuurlijk afvoeren van bevroren vetcellen.’

Wat kost een behandeling?
Vanaf 98,- (openingsaanbieding t/m 30 januari 2021) kun je bij ons voor de behandeling met 1 kop. Dat betreft een zone, bijvoorbeeld de kin of de buik. Veel mensen kiezen voor een behandeling met meerdere koppen om het vetweefsel nog effectiever aan te pakken en kan kom je snel uit bij ‘Duo’, ‘Trio’ en ‘Quatro’ behandelingen. Een veel gekozen behandeling is bijvoorbeeld ‘buik en benen’ (Trio) of kin – buik – love handles (Quatro). Over het algemeen vergt een tevreden resultaat tenminste 3 behandelingen.

Duo Treatments
Last but certainly not least bieden wij ook de wij door onze behandelmethode in staat zijn om 2 personen tegelijk te behandelen. Neem bijvoorbeeld een koppel waarbij de een graag de kin behandeld wilt zien en de ander de buik en de love handles. Dat is mogelijk en kan rekenen op een nog scherper tarief.

Verder is het mogelijk om tijdens de Cryo 2.0 ook nog een IPL behandeling eraan toe te voegen. IPL wordt o.a. toegepast voor defintief ontharen, huidverjonging en pigmentatie. Een Cryo 2.0. behandeling met drie koppen ondergaan op buik en love handles terwijl je benen worden onthaard d.m.v. IPL is mogelijk en kan ook nog eens Let wel, IPL is geen pretje maar wèl effectief. Informeer bij ons naar de tarieven.

Hoe snel zie ik resultaat?
Direct na de behandeling begint het lichaam met het afvoeren van vetcellen. Dat is een kwestie van weken tot maanden waarbij je stap voor stap gaat merken dat ‘er centimeters vanaf kunnen gaan’. Over het algemeen kunnen we zeggen dat veel kraanwater drinken bevorderlijk is voor het proces. Iedere vorm van beweging van wandelen to een uurtje crosstrainer in de week kunnen ook bevorderlijk zijn voor het proces. Gemiddeld geven 3 behandelingen een tevreden resultaat.

Is het resultaat blijvend?
Feit: vetcellen die bevroren zijn keren niet meer terug. Afhankelijk van je eet- en beweegpatroon, heeft iedereen voor ‘het opnieuw kweken van vetweefsel’ geheel in eigen hand. Blijvend resultaat vergt in ieder geval de instelling om kritisch te kijken naar een acceptabel eet- en beweegpatroon. Natuurlijk ben is iedere persoon die bij ons behandeld is van harte welkom om terug te komen voor een ‘check-up’ en voor het ‘jaarlijkse onderhoud’ 2 behandelingen in te plannen.

Staan jullie open voor samenwerking met branche gerelateerde bedrijven of particulieren(influencers)?
Ja, absoluut! Heb je een modezaak, sportschool, dieetistenpraktijk, kapperszaak, beautysalon, pedicure, manicure, massagesalon, fysiotherapie praktijk of ben je een influencer? Neem dan contact op met ons en informeer naar het ‘Hij & Zij Pay it Forward’ programma. Dat komt neer dat doorverwijzigingen via bedrijven of personen kunnen rekenen op verschillende extra’s en dat betreft uiteraard ook wederom maatwerk. Je ontvangt van ons professioneel promotiemateriaal en tevens zijn voorlichtingsclinics mogelijk.

Meer weten of meteen een behandeling boeken?
Klik op Cryo 2.0. tarieven en bel of mail met Hij & Zij voor het maken van een afspraak. Klik HIER voor de speciale openingsactie die loopt tot 30 januari 2021.