Universal Contour Wrap

balk_contourwrap

De bodywrap (Universal Contour Wrap) is de ideale manier om uw huid goed te verzorgen en intussen op ontspannen wijze centimeters te verliezen! Uw lichaam wordt ingepakt met speciale klei doordrenkte windels. Deze ‘wrap’ verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, verzacht littekens, striemen en cellulitis worden minder zichtbaar en garandeert een groot blijvend centimeter-verlies. Verliest u bij de eerste behandeling minder dan 15 cm, dan betaalt u niet!

De behandeling is zeer geschikt voor mensen die bezig zijn met een vermageringskuur of last hebben van een verslapte huid na bijvoorbeeld een zwangerschap of groot gewichtsverlies. Ook is de behandeling zeer geschikt voor mensen met cellulitis of huidproblemen, zoals eczeem en psoriasis. In geval van huidproblemen zal het effect meteen merkbaar zijn door de mindering van jeuk, schilfering en roodheid.

De behandeling is in minder dan twee uur voltooid, waarbij we gebruik maken van warme, elastische windels gedrenkt in zee-klei oplossing die om u heen worden gewikkeld. Deze windels voelen comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten weer vanaf. U hoeft na een behandeling niet te douchen, de klei die zich in de porien van de huid bevindt, zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg.

Voor het beste resultaat adviseren we een kuur van drie behandelingen met een pauze van maximaal 14 dagen tussen twee behandelingen in. Daarna raden wij aan de bodywrap om de vier of vijf maanden te herhalen.

Voor een overzicht van prijzen voor de kuur of losse behandelingen klikt u hier.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen